Дошница

Здрава риба од планинските речни води

 

 

22.12.2011 - ИЗБРАНИ НАЈДОБРИТЕ МИКРО И МАЛИ ПРЕТПРИЕМАЧИ ЗА 2011

На 22.12.2011 година, во клуб ресторанот „Ден и Ноќ“ во Скопје, беа доделени наградите за најуспешните претприемачи на микро и мали претпријатија во Република Македонија Наградата се доделува по 5-ти пат, а целта е да се поттикне претприемачкиот дух во земјата, преку промоција на успешни примери.

На Елеoнора Настова Димова, управител на рибникот „Дошница“, Неготино и беше доделена втората награда во категоријата микро претпријатија.

Повеќе