Дошница

Здрава риба од планинските речни води

 

 

31.10.2012 - Објавен е текст „Ќе го освојуваме пазарот со преработка на риба“ за рибникот „Дошница“, во рубриката „Company Profile“ во весникот „Капитал“

Ќе го освојуваме пазарот со преработка на риба Ќе го освојуваме пазарот со преработка на риба

22.12.2011 - ИЗБРАНИ НАЈДОБРИТЕ МИКРО И МАЛИ ПРЕТПРИЕМАЧИ ЗА 2011

На 22.12.2011 година, во клуб ресторанот „Ден и Ноќ“ во Скопје, беа доделени наградите за најуспешните претприемачи на микро и мали претпријатија во Република Македонија Наградата се доделува по 5-ти пат, а целта е да се поттикне претприемачкиот дух во земјата, преку промоција на успешни примери.

На Елеoнора Настова Димова, управител на рибникот „Дошница“, Неготино и беше доделена втората награда во категоријата микро претпријатија.

Повеќе